BIO

DSC_9135.jpg

Hej! Vad roligt att du är här. Mitt namn är Emelina Forsberg. Född och uppvuxen i Dalarna. Bor i Borlänge med min sambo och arbetar även inom skola. Jag gillar kaffe, serier, Harry Potter, pyssel, djur och julen. Drömmer om att ha ett hus på landet med en trädgård fylld med vackra blommor och växter.

 

Jag har alltid varit en konstnärssjäl och det tackar jag min mamma för som själv är konstnärlig. Intresset för fotografi började för ungefär tio år sedan och har sedan dess bara vuxit sig starkare. Det som är så roligt med fotografi är att genom min kamera kunna bevara känslor och stunder för evigt samt att få vara kreativ. Som person är jag glad och social. Jag är samtidigt väldigt lugn och tålmodig, vilket är bra egenskaper som fotograf. Då tålamodet ofta sätts på prov. 

Det som gör mig speciell som fotograf är att jag tycker om att fotografera mångsidigt och har byggt upp en stadig erfarenhet bland flera olika typer av fotograferingar genom åren. Mitt hjärta brinner lite extra för naturfotografi och kan spendera många timmar på att fånga magiska ögonblick ute i vår vackra svenska natur. Den passionen visar jag också vid fotograferingar av bröllop och porträtt, där det är viktigt att fånga känslor och underbara ögonblick. Jag har även fått möjligheten att fotografera många konserter och det är rätt häftigt tycker jag och framförallt otroligt roligt att få göra.

Bokar ni mig som er fotograf, ser jag till att med hjälp av mina egenskaper och erfarenheter göra mitt allra bästa för att ni ska ha en trevlig stund och känna er trygga framför kameran.

Emelina Forsberg

073 929 99 83

kontakt@emelinaphotography.com

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter