Bröllop

Dagen då det blir ni två på riktigt

Först och främst vill jag gratulera till ert bröllop. Det kommer att bli en helt fantastisk dag, som jag hoppas att jag får vara med och dokumentera. Att ha en fotograf med på bröllopet är en väl värd investering. Tänk att kunna titta tillbaka på er dag, om och om igen.

Förberedelserna, detaljerna, pirret, tårarna, skratten och den stora lyckan.

 

Dessa underbara ögonblick ser jag till ni får uppleva igen.

"All you need is love!"

Som fotograf är jag mån om att få er att känna er avslappnade framför kameran. Jag strävar efter och brinner för att fånga magiska ögonblick på bild. Det är ni i fokus och jag kommer att göra mitt bästa att få er att skratta, minnas, uppskatta varandra, bli rörda och glömma bort allt omkring er för en stund. Då blir bilderna helt magiska och de bästa blir till när ni minst anar det. 

En investering för livet

Guldpaketet

9 timmar

 

Jag är med er under 9 sammanhängande timmar och förevigar er dag. I det här paketet passar det bra med förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer, brudskål och en bit in på festen.

 

Porträttfotografering i Golden Hour om så skulle önskas.

 

De bästa bilderna från dagen levereras redigerade i print- och webbformat på ett USB.

Minst 300 bilder

15990 kronor

Silverpaketet

5 timmar

 

Jag är med er under 5 sammanhängande timmar och förevigar er dag. I det här paketet passar det bra med förberedelser, first look, porträtt, vigsel och gratulationer.


Eller first look, porträtt, vigsel, gratulationer och brudskål.


De bästa bilderna från dagen levereras redigerade i print- och webbformat på ett USB.

Minst 200 bilder

9990 kronor

Bronspaketet

3 timmar

 

Jag är med er under 3 sammanhängande timmar och förevigar er dag. I det här paketet passar det bra med porträtt, vigsel och gratulationer.

 

 

Ni väljer själva om ni vill ha fotograferingen innan eller efter vigseln.

 

De bästa bilderna från dagen levereras redigerade i print- och webbformat på ett USB.

Minst 100 bilder

5990 kronor

Andra bra saker att veta inför bröllopsfotografering

- I alla paket ingår ett konsultationsmöte. Där vi träffas och lär känna varandra, går igenom och planerar dagen. Antingen över en fika eller via telefon/Skype.

 

- Om ni önskar boka mig som fotograf kommer vi att skriva ett avtal som är en säkerhet för både er och mig. Jag tar ut en bokningsavgift på 20% av paketpriset. När denna är betald så är datumet ert. Bokningsavgiften dras sedan av från den totala kostnaden och slutfakturan. 

- Full support innan, under och efter bröllopsdagen. Där jag finns tillgänglig att svara på eventuella funderingar och frågor.

 

- Om ni väljer Guldpaketet men önskar att jag är på plats längre, så går det bra att lägga till fler timmar. 1500 kr/h.

 

- Milersättning ingår inom hela Sverige. Eventuell kostnad för boende kan tillkomma, detta görs upp mellan bröllopspar och fotograf i god tid innan bröllopet. 

Efter bröllopsfotografering

- Inom 5 dagar efter bröllopet har ni ett litet tjuvkik från bröllopet och dessa bilder får ni självklart dela med er av. Om ni lägger upp bilder på sociala medier så blir jag väldigt glad om ni anger mig som fotograf.

- Bilderna levereras inom 5 veckor efter er bröllopsdag.

- Bilderna är era att använda för personligt bruk men får ej säljas till tredje part. Ni är fria att göra förstoringar och kopior av bilderna hos valfri leverantör. Bilderna får däremot helst inte ändras (beskäras, redigeras eller lägga på filter).

DSC_6025c.jpg
Kontakta mig/Bokningsförfrågan
Vilket paket vill ni välja?

Tack för ditt meddelande!

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter